Debbie och Lasse

I lust och nöd

Vi har turnerat tillsammans sedan början på 80-talet i olika konstellationer och över hela Skandinavien och delar av Europa. Vi sjunger en salig blandning av musik från olika genre och väver samman detta med historier och anekdoter från vårt liv tillsammans. Vi tycker det är viktigt att spela musik med hög igenkänningsfaktor så att alla kan känna igen sig och ta del av framträdandet. Vi spelar bl.a. många välkända och älskade svenska melodier som alla kan sjunga med i. Allt för att skapa en trevlig stund tillsammans. Vad som känns viktigt för oss är att vi är där för att underhålla er på bästa möjliga sätt och tillgodose era önskemål.

Listan på vad vi gjort och medverkat i är lång, här är några exempel:
Vi blev speciellt inbjudna att sjunga "Unforgettable med Nat King Cole och Natalie Cole" för Konung Carl XVI Gustav på FN dagen. Debbie har medverkat i Let's dance på turne med Tony Irving. Många TV och radioprogram har det blivit under åren (bl.a. Cafe Norrköping). Framträtt på många galor, stadsfestivaler, bl.a. Vattenfestivalen i Stockholm

Underhållit på VM i friidrott i Göteborg och andra sportsevenemang. Världens största bilmässa i Geneve (Schweiz).
Vi var IFKs Norrköpings Husband i 4 år. Underhållit svenska seniorer på Reidar Svedals resor till Turkiet i 5år
Vi har medverkat i en mängd vecko och dagstidningar under åren. 2015 samt 2018 spelade vi på Rolls Royce årliga träff med människor från hela Europa. Vi framträder med Storbandet AirCraft Big Band sedan 2013 på Kulturnatten i Norrköping.

Titta på vår trailer här!

Bokningsperiod

Idag - 2022-12-31

Fakta

Tid: från 45-50 min, beroende på evenemangets art. Vi har eget ljud och ljus.

Bokningsinformation


Östergötland
Kontaktperson: Lars Fagerlund
Telefon: 0705-332911

Arrangör: Debbie och Lasse

E-post: larsfagerlund@telia.com
Hemsida: www.debbieolasse.se