Två kavaljerer - Digital kultur

Istället för som turnerande föreställning erbjuder vi Två kavaljerer som radioteater - smittskyddssäkert, kostnadsfritt och exklusivt för boenden i Östergötland.

En sjömansfantasi efter Evert Taubes visor. Hör skådespelarna Patric Voight och Peter Sundberg i en radioteateruppsättning skriven och regisserad av Richard Turpin.

De träffades av en händelse vid ett skyltfönster i tätortens handelsbod för damkonfektion. Allt det böljande laxrosa väcker minnen från fornstora dagar. Är det månne tårar som rullar ner längs grånande kinden? Nå! De börjar tala med varandra och det dröjer inte länge innan de delger sina märkvärdigt lika erfarenheter från oräkneliga äventyr på de sju haven, i famnar, i hamnar, i kyssar, vals och tango.

Två kavaljerer var ursprungligen tänkt att turnera till östgötska äldreboenden och träffpunkter under hösten 2020, inom ramen för Region Östergötlands satsning på Kultur för äldre. Med anledning av coronapandemin har föreställningen istället gjorts om till radioteater.

Bokningsperiod

Idag - 2022-12-31

Fakta

PRODUKTIONENS LÄNGD
Ljudproduktionen är knappt 35 minuter lång.

Bokning
Vill du ta del av den digitala versionen av Två kavaljerer? Kontakta säljare Caroline Karlsson på caroline.karlsson@ostgotateatern.se eller 011-21 85 17 så får du uppspelningslänken skickad till dig eller ditt boende kostnadsfritt.

Bokningsinformation


Östergötland
Kontaktperson: Caroline Karlsson
Telefon: 011-218517

E-post: caroline.karlsson@ostgotate...
Hemsida: https://www.ostgotateatern.se/