FULLBOKAD - Lasse Fagerlund

Hej, mitt namn är Lasse Fagerlund. Musiken har jag haft som mitt levebröd sedan 1980. Detta är något som jag verkligen älskar och brinner för. Det är musik med hög igenkänningsfaktor, en hel del låtar som man kan sjunga med i. Detta blandas med anekdoter och humor från mitt liv som underhållare och musiker. 

 Det är nästan lättare att räkna upp vad man inte har gjort inom branschen. Jag har medverkat i många tv och radio program. Cafe Norrköping, bilmässan i Geneve, Framträtt på galor, festivaler, VM i friidrott, , jag sjunger bla. i Storband etc,

 Jag och min fru Debbie blev speciellt inbjudna att sjunga "Unforgettable / Nat King Cole och Natalie Cole" för Konung Carl XVI Gustav på FN dagen. Jag har bla. turnerat med Beatlesgruppen Liverpool.

Kultursidan.nu (recension) 7 april 2014 Text: Eva Lindblad:                        
"Lasse Fagerlund sjunger så att det går rysningar efter ryggraden. Hur kommer det sig att man (läs jag, för i konstellationen Lasse & Debbie har han säkerligen hörts av massor av norrköpingsbor) aldrig hört denna underbara stämma tidigare? Här sjunger han Georgia on my mind. Efter paus för vi höra honom i Kiss, och jag kan bara konstatera det igen: Vilken röst!"

Hoppas vi ses och hörs därute!

Bokningsperiod

Idag - 2023-12-31

Bokningsinformation


Östergötland
Kontaktperson: Lasse Fagerlund
Telefon: 0705-332911

E-post: larserikfagerlund@gmail.com
Hemsida: www.debbieolasse.se