kultur-for-aldre

Region Östergötland

Kultur för äldre

Om webbplatsen

Kultur för äldre syftar till att öka tillgängligheten till ett kulturutbud med konstnärlig kvalitet utifrån de äldres önskemål och behov.

Innehåll och struktur

  • Utbudskatalog - innehållet i själva utbudskatalogen. Utbudet innehåller både program för upplevelser och skapande, ska vara varierat utifrån innehåll och utförare och utformas i samverkan med kommunerna.
  • Boka - hur bokning av aktörer går till inklusive villkor.
  • Mer information - Varför utbudskatalogen finns, dess syfte, subventioner och ansvarsområden för innehållet i utbudskatalogen.

Lyssna på webbplatsen

Webbplatsen använder tjänsten Readspeaker för att läsa upp innehållet. Användare kan välja att lyssna på en ljudversion av innehållet medan de följer med i markerad text, vilket förbättrar tillgängligheten och gör skriftligt innehåll åtkomligt för fler.

Personuppgifter

Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Tyck till om vår webbplats

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar och vill gärna veta vad du tycker om webbplatsen, så kontakta oss gärna via e-post: webb@regionostergotland.se

Ansvarig utgivare för webbplatsen

Nya Skådebanan i Östergötland har i uppdrag från Region Östergötland att tillhandahålla en digital utbudskatalog för målgruppen. I uppdraget ingår presentation av utbud och artister på en webbaserad utbuds- och inspirationssida, kontakter med kulturutövare, samt administration av utbudet och programmet.

Nya Skådebanan i Östergötland (skadebanan.nu) Länk till annan webbplats.